Látás ajándékba!

A következménye pedig a rossz osztályzatok, rendszeres iskolai problémák, és az érintett gyerekek évről évre egyre jobban lemaradnak a többi diáktól.

Ezt a folyamatot szeretné megállítani és megelőzni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kezdeményezése. Célja, hogy a legmélyebb szegénységben élő gyermekek számára szemvizsgálatot és szemüveget biztosít.

Ehhez az akcióhoz csatlakozott felajánlásával az egri Divinus pincészet. Felajánlotta saját minőségi rozé borát, a SPAR Magyarország pedig vállalta, hogy november 29 és december 24.-e között az INTERSPAR áruházakban értékesíti a borokat, ezzel segítve a rászoruló nebulókat. A karitatív munkához csatlakozott a Fingerprint Reklámstúdió borcsomagolás tervező csapata a– www.borcsomagolas.hu és egyedien figyelemfelhívó borcímkét tervezett és gyártott, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. pedig vonalkódot biztosított.

Az programot elindító partnerek remélik, hogy kezdeményezésük eredményeként egy üveg Divinus Rozé megvásárlásával Önök is hozzájárulnak, hogy egy hátrányos helyzetű kisgyermek szemüveghez jusson és ezen keresztül szebbnek lássa a világot :).

Köszönjük, ha a polcról ezt a bort választják a kedves borbarátok, fogyasztók.