Creatura Wine

Creatura Wine borászat arculat logója

CREATURA WINE Hitvallása: 
Hitvallásunk szerint, a kulturált XXI. századi borfogyasztás során, a gasztronómiai mellett, az esztétikai élményszerzés is alapvető fontosságú. Ezért olyan borokat alkotunk, melyek kiemelkedő minőségű beltartalommal rendelkeznek, arculatuk pedig olyan izgalmas, egyedi, művészi kivitelezésű, mely megteremti a hangulatot, az első pillantástól az utolsó csepp elfogyasztásáig.

CREATURA WINE Bemutatása:
A Creatura Wine Borműhelye segíteni szeretne azoknak a vásárlóknak, akik az elmúlt évek örömteli választékrobbanása után, tanácstalanul állnak a hiper-szupermarketek borválasztéka előtt.  Mi minőségi Egri borokat kínálunk, szemet gyönyörködtető köntösben, mert hiszünk abban, hogy, az általunk alkotott borokat jó megvenni, büszkén lehet ajándékozni és élvezetes borozgatás közben minden részletében elmerülni.
Cégünk tulajdonosai évtizedes tapasztalataikat igyekeztek kamatoztatni ezen új borok sikerei érdekében.
Saját tulajdonú Egri és Eger környéki 9,5 hektáros szőlőbirtok áll a Creatura Wine rendelkezésére.
Így a szőlő metszésétől a lepalackozott boraink kézi csomagolásáig minden munkafázist magunk végeztetünk és ellenőrzünk.
A borok Dr. Pók Tamás – hazánk egyik legnagyobb tudású kézműves borászának – irányításával készülnek. A borok végleges kialakulását megelőzően, mind a beltartalmat, mind a kreatív látványvilágot hosszasan teszteltük a leendő potenciális vásárlók körében. Így alakult ki a végeredmény, amit látva és kóstolva, hiszünk abban, hogy hamarosan a hazai és külföldi borkedvelők kedvenceivé fognak válni.

Creatura Wine borai: