Angyal borászat

Angyal borászat arculat logója

Az Angyal Borászat arculata már 2015 elején átalakult és ezzel együtt elkezdődött egy – a termékekre is átgyűrűző – átalakulási folyamat, amit az elkövetkezendő években is tudatosan továbbépítünk.

Az Angyal Borászat arculata

A borászat által megfolgalmazott komoly átalakulási szándék mellé komoly piaci célok is lettek rendelve, ezért elkerülhetetlen volt az Angyal Borászat marketing tevékenységének újraszervezése. Az arculat aktualizálása, a tevékenységek, aktivitások és a megjelenés olyan jellegű frissítése, amely az aktuális trendekhez alkalmazkodik. Cél volt továbbá, hogy magában hordozza az Angyal borok üzenetét, filozófiáját. Fókuszterületünk az Angyal Borászat feljebb pozicionálása, az arculat és a presztízs javulásának elérése volt. A megújult marketingnek köszönhetően még szélesebb és exkluzívabb megrendelői kör elérése. A borászat egyedi értékesítési ajánlatai (USP) önmagukban jó muníciót adtak ahhoz, hogy a kommunikációt változatos és folyamatosan megújuló érvekkel töltsük meg. A legfontosabbak a „Jó élmények”, „Szakértelem”, „Egyediség – újszerű”, „Minőség”.

KEY VISUAL: az érzettársításon alapuló egyedi kidolgozás, amelyben a név által sugallt hangulat és az angyal is megjelenik.

Angyal Borászat arculata

Az Angyal Bor a pozitív gondolkodású, boldog emberek bora. Mi azért dolgozunk, hogy a minőségi termékeinkkel nemcsak nemzetünk borainak megítélését, hanem fogyasztóink mindennapjait is jobbá tegyük. Az Angyal bor a megfelelő kíséret a sikerhez, az élményhez, az ünnepléshez, az ajándékhoz, a boldogsághoz.

A bornév javaslataink az adott borkategória és a fenti filozófia összefonódása révén jöttek létre, mint például: „Üdvözlet”, „Ragyogás”, „Érintés”, „Mosoly”, „Szépség”, „Szeretet”, „Vonzás”, „Csoda”. Top selection: „Üzenet”, „Teremtés”.

Angyal Borászat arculat koncepciójába illeszkedő pince.

Az izgalmas márkaimázs építő munkánk állandó csapattagja Bukovinszky Tamás (Angyal Borászat kereskedelmi és marketing vezetője), aki részletesen számolt be a boraszportal.hu-nak az elmúlt időszakról.

Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban.

A szőlőbirtok részletesebb megismeréséhez látogasson el a borászat hivatalos weboldalára: angyalboraszat.hu

Angyal borászat borai: